Skip to main content
Geschreven op 15 mei 2020

Collega Bert Stubbe na 23 jaar met pensioen!

Op 6 april 1997 zette Bert voor het eerst voet in de wereld van de kassenbouw. Een paar dagen daarvoor had hij zijn sollicitatieprocedure met Jan Verbakel, van het toenmalige Greentex, met vlag en wimpel doorstaan. Bert heeft zich in al die jaren meer dan nuttig gemaakt in onze fabriek. Maar nu, 23 jaar later, houdt Bert het voor gezien. Tijd voor een welverdiend pensioen! 

Deze morgen werd Bert bij binnenkomst, op zijn officieel laatste werkdag, verrast door zijn directe collega's met slingers en balonnen en een immens spandoek met de tekst: "DAGEN AFTELLEN HOEF JE NIET MEER TE DOEN, BERT. JE GAAT EINDELIJK MET PENSIOEN".

Vanmiddag heffen wij het glas op Bert. Op de noodzakelijke gepaste afstand, dat wel. Maar Bert weet dat onze waardering voor zijn jarenlange bijdrage aan ons bedrijf, die afstand ver overstijgt! Hij heeft na die borrel trouwens nog een uitdaging: zijn afscheidscadeau, een prachtige roze fiets, achterin zijn auto zien te krijgen ;-) 

Bert, het hele team van Havecon wenst je het allerbeste toe. Geniet met volle teugen van je vrije tijd, blijf gezond, en wij zien je ongetwijfeld nog eens (of nog wat vaker) binnenvallen!       

Let's keep in touch.

Address Netherlands 
(Headquarters)


Havecon Horticultural Projects
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk,
The Netherlands

+31 (0)10 266 32 70
info@havelettuce.com

Address Canada
(North-American Office)


Havecon North America Inc
360 York Road, Unit 3
L0S 1J0, Niagara on the lake, Ontario, Canada

+1 905 641 06 03